Hegekamp 5

9287 MB Twijzelerheide

0511 - 44 97 05

06 - 20 61 41 56

info@doumaautoschade.nl

Neem vrijblijvend contact op

Spuiten

Om de juiste carrosseriekleur van uw voertuig te achterhalen gebruiken wij in eerste instantie de kleurcode van uw voertuig. Maar bumpers, spiegels en andere delen hebben nog wel eens een speciale accentenkleur. Met kleurstalen voor kleuridentificaties vinden wij dan de juiste kleur.

De kleur maken we aan volgens het lakrecept en beoordelen deze op een proefstaal. Soms tinten we de lak nog iets bij zodat deze exact overeenkomt met de kleur van uw auto. Meerdere watergedragen kleurlagen en meerdere lagen blanke aflak geven de kleur diepte. De aflak zorgt voor de beste bescherming tegen weersinvloeden.

Uitdeuken zonder spuiten

Vertoont uw auto een kleine deuk ter grootte van maximaal vier centimeter met onbeschadigde lak? Dan kunnen we bekijken of uitdeuken zonder spuiten een mooi resultaat oplevert. Met speciaal gereedschap en een lamp wordt het deukje nauwkeurig terug in de oorspronkelijke vorm gedrukt. De lak blijft hierbij onaangetast.

 

Kunststofreparatie

Een beschadigde kunststof bumper of een beschadiging op andere kunststof delen van de auto zijn een veel voorkomende schade. Heel vaak kan dit goedkoper gerepareerd worden dan vervangen.

Velgenreparatie

Is uw velg beschadigd doordat u bv een stoeprandje heeft geraakt? Wij kunnen de schade herstellen in de juiste kleur. Bij oppervlakkige schade vullen we de oneffenheid op en diepere schade lassen we. Na afschuren, primen en spuiten oogt de velg als nieuw. Zijn de velgen van uw auto niet fraai meer? We geven ze een make-over door ze te spuiten. Wij kijken graag voor u na of uw velgen voor herstel in aanmerking komen.

Koplampreparatie

De koplampen van uw auto zijn kostbare onderdelen. Is de koplamp beschadigd? Het is niet altijd nodig om de koplamp te vervangen. Soms kan hij ook hersteld worden. Het venster (op glas gelijkend) van de koplamp kan vaak uitstekend hersteld worden. De huidige koplampen zijn niet van glas, maar van kunststof. Dit maakt herstel gemakkelijker.

Rij niet langer rond met vergeelde koplampen. Hierdoor heeft u niet alleen minder zicht maar bovendien worden vergeelde koplampen afgekeurd tijdens de APK keuring. U kunt uw koplampen bij ons laten herstellen. Dat is goedkoper! Met een nieuwe beschermende UV laag presteren ze weer goed.

Wij kijken graag voor u na of uw koplamp voor herstel in aanmerking komt.

Ruitschade

Ook ruitschade kunt u via ons laten herstellen. Of het nu een sterretje betreft of dat de hele ruit vervangen moet worden, wij regelen het voor u.

 

Industrieel spuitwerk

U kunt bij ons ook terecht voor industrieel spuitwerk. Of het nu gaat om producten van aluminium, staal, kunststof of hout, wij dragen zorg voor de juiste oppervlaktebehandeling en een perfecte eindfinish. Wij kunnen het spuitwerk in vele verschillende kleuren leveren.

Voorbeeldproducten:

  • Verwarmingsradiatoren
  • Kozijnen
  • Keukendelen
  • Machines (heftrucks, kranen, shovels enz.)
  • Aluminium of stalen onderdelen
  • Profielplaten
  • Panelen
  • Kunststof producties
  •  
  • Vraag ons vrijblijvend om professioneel kleuradvies.

Douma Autoschade

Theo Douma
Hegekamp 5
9287 MB Twijzelerheide
Tel. 0511 – 44 97 05
Mob. 06 – 20 61 41 56
E-mail: info@doumaautoschade.nl

© 2018 Douma Autoschade Alle rechten voorbehouden | CompanyBoost

1
Hallo!
Stel nu je vraag via WhatsApp
Powered by